esmaspäev, 19. aprill 2010

51. Jüriöö jooks


51. Jüriöö jooksuga sai seiklusspordi hooajale avapauk antud. Evli tiim ei olnud oma traditsioonilises koosseisus. Tänud Toomas Marrandile ja Reigo Luurmehele, kellega koostöö kenasti sujus ja igati positiivse mälestuse jättis. Seiklusrada oli kaardivahetusega, kaks ringi ja rajameistri prognoos 2,5 h . Lisaks oli 3 lisaülesannet, lõigutud orienteerumiskaardi kokkupanemine, pallikeste täpsusvise ning torni ronimine.
Seiklusvõistkondi oli väga vähe, kõigest 5, millest 3 finisheerusid. Põhiline rebimine toimus 3 võistkonna vahel, meie, Gäng ja Männikumägi. Esimese ringi lõppu jõudsid need tiimid praktiliselt koos, Männikumägi siiski edasi ei võistelnud, ilmselt tervislikel põhjustel. Teise ringi algus oli meile üllatav, sest meile tundus et napilt varem lisaülesandest lahkunud Gäng liikus otse teise ringi esimese punkti poole, jättes läbimata kaardil tähistatud rajaalguse kolmnurga. Hinnanguliselt andis see neile 1-2 min lisaedu, mis võis finishieelses rüseluses neile edu tuua, aga noh eks see ole see oleks ... Võistlus oli väga tasavägine, kord meie ees, siis Gäng. Gäng liikmed on veteranrogainijad, kel taskus ka MM tiitel, igatahes supertegijad. Metsavahel vedas Toomas meid ette, teede peal vajus jällegi Gäng meist ette. Igatahes juhtus nii et enne lõppu oli enamasti jooksuetapid, mis andis Gängile ka eelise, mille nad kenasti ära kasutasid.
GPS näitas u 19 km , mille läbisime 2h5min , ehk tunduvalt kiiremini kui prognoositud. Kõik jäid rahule. Tavarajad jäid meist veel võistlema, nende tulemused on siin http://jyrioo2010.valgamaasl.ee/

Taavi 

Kommentaare ei ole: